PROFESYONEL HALI YIKAMA

Profesyonel Halı Yıkama

fazlasıyla kirlenmek durumunda kalmalarına rağmen insanların halıların temiz olduklarını sanma yanılgısına düşmeleridir. Fakat temiz görünen halıların ve koltuk yüzeylerinin altında bile zamanla kir, toz ve pislikler birikir.

Halıların profesyonel halı yıkamayla temizlenmesi; eve yapılan sağlık yatırımını korumakla beraber, özellikle bebekler, küçük çocuklar, alerjisi olan insanlar ve ev hayvanı sahipleri için çok önemlidir.

Halı, koltuk, yatak, yorgan, battaniye vb. döşemelik kumaşlı eşyalarınızı düzenli ve bilinçli temizletmeniz sağlığınızı tehdit eden kirleri ve birçok alerji yapıcı maddeyi ortadan kaldırarak daha iyi nefes aldığınız, temiz bir yaşam alanı oluşturmanıza katkı sağlar.

Profesyonel Halı-Koltuk Yıkama Ne Kadar Zaman Dönemi İçerinde Yapılmalıdır ?

Halılarınızın ve koltuklarınızın miadını artırmak için, halı ve mobilya imalatçılarının birçoğu en az 6 ayda bir profesyonel yıkama tavsiye ederler. Pratikte de; çok kullanılan alanlardaki halılar veya lekelenme gibi durumlar hariç halılarınız için yılda iki defa halı yıkama hizmeti almanız yerinde olacaktır. Bu işlem, halınızdaki bakterileri defetmenizi ve evinize yeni ve ferah bir hava kazandırmanızı sağlar.

Profesyonel Yıkamadan sonra kesin olan bir şey hem gözünüzde halınızın yeni alınmış gibi gözükmesi hem de temizlik sonrasında halı ve koltuklarınızda oluşan bakterilerden arınarak tekrar nefes aldığınızı hissetmeniz olacaktır.

Peki Neden Profesyonel Halı Yıkama Firması ?

Bazı ev hanımları , halı yıkama işlemini takiben halılarının daha hızlı kirleneceğiyle ilgili endişelerini hep dile getirmektedir bu endişeler ne yazık ki sektördeki merdiven altı firmaların halı veya temizlemeye tabi tutulan diğer ürünlerin hijyenik bir ortamda yapılmamasından kaynaklanmaktadır.
Sektörün zor bir sektör olması kalifiye eleman bulmanın zor olması çoğu halı yıkama fimasını masraftan kaçmaya kalitesiz kimyasallar kullanmaya ve durulama işlemini tam anlamıyla yapmayarak su maliyetinden kaçmaya itmiştir.

Bulut Halı Yıkama Firması müşteri memnuniyetine dayanan servis anlayışı ve yüksek standartlardaki hizmet kalitesiyle tam anlamda profesyonel halı yıkama hizmeti vermektedir.